Bootcamp

Ontdek Plezier en Kracht met Onze Enthousiaste Bootcamp!

Sport je graag in groepsverband EN in de buitenlucht? Dan is onze Bootcamp misschien wat voor jou. Je ontmoet leuke mensen die je Enthousiasmeren en motiveren. Je voelt je energieker, sterker en zelfverzekerder. Wij van Actief met Sander zorgen ervoor dat de bootcamps voor ieder niveau uitdagend genoeg zullen zijn. Plezier in bewegen staat bij ons voorop en dit zal in elke training weer blijken!

Wij zullen altijd zorgen voor lekkere sportmuziek en een enthousiaste coach die ervoor zorgt dat het uur zo omvliegt! Om er voor te zorgen dat iedereen kan deelnemen zullen de oefeningen aan te passen zijn op niveau. Door de variatie in materiaal en oefeningen zullen de trainingen elke keer weer leuk en uitdagend zijn.

Herken je jezelf in een van deze punten? Onze intakeplannen zijn erop gericht jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Laten we samen aan de slag gaan voor een gezonder en gelukkiger leven. Je mag ook gratis een proefles uitproberen!

Tarieven Bootcamp

5-rittenkaart
€11,- per les
Bootcamp 5-rittenkaart, dit houd in dat je 5 keer bootcamp kan inplannen. Deze strippenkaart blijft voor 2 maanden geldig.
Intake plannen
10-rittenkaart
€10,50,- per les
Bootcamp 10-rittenkaart, dit houd in dat je 10 keer bootcamp kan inplannen. Deze strippenkaart blijft voor 4 maanden geldig.
Intake plannen
20-rittenkaart
€10,- per les
Bootcamp 20-rittenkaart, dit houd in dat je 20 keer bootcamp kan inplannen. Deze strippenkaart blijft voor 7 maanden geldig.
Intake plannen

onze Locaties bootcamp

Park Randenbroek

Kaipark
Vathorst

stadsPark schothorst

Personal Coaching

Samen met jou stellen we een doel en zoeken we de manier om daar naar toe te werken.

Voedings Coach

Aan de hand van een intakegesprek stellen wij een persoonlijk voedingsschema op.

Werkwijze

Wij gaan voor duurzaamheid, zodat jij hier ook in de verre toekomst nog profijt van zal hebben.