Voedingschoaching

Jouw persoonlijke Voedingsschema voor gezonde Verandering!

Afvallen is 80% voeding zegt men, maar hier hebben zij geen ongelijk in. Met bewegen verbrand je natuurlijk calorieën en meer spiermassa zorgt er uiteindelijk voor dat je meer calorieën in rust verbrand.Alleen wat veel mensen niet weten is dat je die calorieën  er voor je het weet weer aan eet, waardoor je weegschaal verteld dat er daar eigenlijk niks veranderd. Je bent dan keihard aan het sporten voor je gevoel, maar er veranderd helemaal niks.

Ben jij wel eens op dit punt gekomen of zit jij nu op dit punt dan is het handig om een coach in te schakelen. Wij van Actief met Sander starten een dergelijk traject altijd eerst met een intakeformulier die wij via de mail naar je toesturen. Daarna volgt er een telefonische intake, waarin wij samen je ingevulde vragen doornemen en een realistisch doel stellen samen.

Aan de hand van al deze informatie gaan wij aan de slag met het samen stellen van een voedingsschema  op basis van jouw voorkeuren en gezinssituatie. Veel mensen haken al af bij het woordje voedingsschema, want dan moeten ze van alles. Afwegen, vieze dingen eten, eiwitshakes, bakjes maken om op werk te eten en voor elk gezinslid apart koken. Eigenlijk is maar 1 onderdeel hiervan waar en dat is het afwegen, want geloof mij dat een bord eten opscheppen er voor iedereen heel anders uit ziet.

Hetzelfde geld voor iets simpels als’ een handje noten’. En de rest van al die punten dan? Die intake die je invult en daarna met ons doorneemt zorgt ervoor dat wij weten wat jouw huidige situatie is, zodat jouw schema daar volledig op kan aansluiten. Het is immers een leefstijl die we samen gaan veranderen en geen dieet die je een aantal weken volgt.

Heb jij dit gelezen en ben jij er klaar voor om die stap te zetten? Klik dan hier om het intakeformulier aan te vragen!

Tarieven Voedingscoaching

Personal Coaching

Samen met jou stellen we een doel en zoeken we de manier om daar naar toe te werken.

Voedings Coach

Aan de hand van een intakegesprek stellen wij een persoonlijk voedingsschema op.

Werkwijze

Wij gaan voor duurzaamheid, zodat jij hier ook in de verre toekomst nog profijt van zal hebben.