Schema's

Trainingsschema

Heb jij al ervaring met krachttraining en weet jij de juiste houding voor je lichaam bij krachtoefeningen, maar loop je momenteel tegen een plateau? Of ga je na lange tijd niet gesport te hebben, om wat voor rede dan ook, weer starten met krachttraining? Dan is een trainingsschema misschien wat voor jou! Deze schema’s zijn op maat te maken en houden rekening met hoeveel dagen jij sport per week. Zij zijn voor minimaal 8 weken te gebruiken.

VOEDINGSSCHEMA

Heb je een gewichtsdoel te halen, neem je deel aan een toernooi of wedstrijd of zijn het net even die laatste kilo’s? Structuur brengen in je voeding is dan het beste wat je kan doen. Ben jij ervan overtuigd dit zonder coach te doen, maar wil je het schema maken uitbesteden? Dit kan bij Actief met Sander, want wij maken een voedingsschema voor je prima 4 weken kunt volhouden. Ook zal deze, mocht je dat willen, rekening houden met je voorkeuren en gezinssituatie.

Tarieven Schema's

7-Daags voedingsschema
€ 50,- eenmalig
Een los voedingsschema op maat voor 7 dagen. Het schema zal met een intake worden opgesteld, zodat je niet iets eet wat je normaal ook niet zou doen. Er zal tevens ruimte zijn voor je eigen inbreng, want het moet van jou zijn en niet als een dieet voelen!
Intake plannen
8-Weeks trainingsschema
€ 50,- eenmalig
Een los trainingsschema op maat voor 8 weken. Er zal gekeken worden naar welke oefeningen het beste aansluiten bij jou doelstelling en plek om te sporten. In dit schema zal er voor jou ruimte zijn om notities te maken.
Intake plannen
Combipakket
€ 80,- eenmalig
8-Weeks trainingsschema en 7-Daags voedingsschema
Intake plannen

Personal Coaching

Samen met jou stellen we een doel en zoeken we de manier om daar naar toe te werken.

Voedings Coach

Aan de hand van een intakegesprek stellen wij een persoonlijk voedingsschema op.

Werkwijze

Wij gaan voor duurzaamheid, zodat jij hier ook in de verre toekomst nog profijt van zal hebben.